A A A

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστούν στο Δημαρχείο Κηφισιάς δύο θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα:

  • Παιδικό Θέατρο: «Ο Κουκουμπλής»

Ώρα: 17:00

Αυθεντικές αξίες σε ιστορίες και μουσικές από τη λαική μας παράδοση.

Τρία λαϊκά παραμύθια, Το πιο γλυκό ψωμί, ο Κουκουμπλής και Η βασιλοπούλα και το άλας, συνθέτουν μια διασκεδαστική παράσταση για τον κύκλο του ψωμιού, τον κύκλο της ζωής και τις αξίες που ζεσταίνουν το δρόμο μας. Με ζωντανή μουσική, με ακορντεόν, ούτι, φλογέρα και νταούλι, τραγούδια και διαδραστικά παιχνίδια. Μία παράσταση λιτή, άμεση, συγκινητική, φέρνοντας στο σήμερα αξίες διαχρονικές και πολύτιμες.

  • Θέατρο: FAITH (Intrigue with Faye) της Kate Robin

Ώρα: 21:00

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά):Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Μπουγιούρης

Τι σημαίνει αληθινή πίστη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί; Τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε, για να κρατήσουμε ζωντανή τη σχέση μας;

Ένα πρωτοποριακό για την εποχή του έργο της Kate Robin ανεβαίνει για μία μοναδική παράσταση στην Κηφισιά, σε απόδοση και σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, για να μας αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά στην αγάπη και τον έρωτα!

Η συγγραφέας μπαίνει βαθιά στη ψυχοσύνθεση ενός πληγωμένου ζευγαριού και παρακολουθεί βήμα βήμα τις αντιδράσεις τους, σε ένα παιχνίδι επιβολής και αλλεπάλληλων συναισθηματικών συγκρούσεων και εναλλαγών που οδηγούν σε ένα θεαματικό φινάλε.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κείμενο: Kate Robin , Απόδοση-Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Βάλαρης , Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης, Κοστούμια: Αλέξης Φούκος, Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας, Video art: Βασίλης Αντωνιάδης (filmskin), Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης, Ειδικός συνεργάτης: Ντίνος Λέλος, Βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία, Γραφιστικά: Ρούλα Δανιήλ, Φιλική συμμετοχή στα video της παράστασης είχαν οι ηθοποιοί: Άκης Σακελλαρίου, Μαρία Κορινθίου, Σύλβια Δεληκούρα και Γιώργος Βάλαρης 

Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος»

Δείτε όλο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κηφισιάς.