A A A

Οι Τροβαδούροι της Κηφισιάς στον Φιλολογικό σύλλογο «Παρνασσός» με τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Ακόμα μια συναρπαστική μουσική βραδιά διεξήχθη στις 01 03 2019,  στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» με οικοδεσπότες τους «Τροβαδούρους της Κηφισίας» προς τιμήν του αγαπητού μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου με  τους τραγουδιστές Σπύρο Κλείσσα και Αγάθη Κοσκινά. 

Η Πρόεδρος των Τροβαδούρων της Κηφισιάς κ Ολυμπία Καλού, απηύθυνε ένα εξαιρετικό και συγκινητικό χαιρετισμό στον κόσμο όπου καταχειροκροτήθηκε.

Την βραδιά άνοιξε, στον ιστορικό αυτό χώρο και στο φιλοθεάμον κοινό, ο  ποιητής-συγγραφέας, κ. Κωνσταντίνος Γεωργάτος, παρουσιάζοντας το έργο και την πορεία του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη.  Ακολούθησαν τραγούδια από τους «μικρούς τροβαδούρους», την παιδική χορωδία του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση του εξαιρετικού μαέστρου Γιώργου Σιτώτη, με την συνοδεία στο πιάνο του Γιώργου Χατζηνάσιου όπου μάγεψαν το κοινό. 

Στην συνέχεια την παράσταση ανέλαβαν οι συνεργάτες,- τους οποίους ο ίδιος ο Χατζηνάσιος έχει επιλέξει για μία σειρά εμφανίσεων του σε όλη την Ελλάδα και οι όποιοι βέβαια ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος των τραγουδιών του, -Σπύρος Κλείσσας και Αγάθη Κοσκινά. Με την ερμηνεία τους συνεπήραν το κοινό και έγιναν ένα μαζί τους, είτε με το ένθερμο χειροκρότημα του, είτε πολλές φορές με την «φωνή» του. Σε πολλά τραγούδια ο Γιώργος Χατζηνάσιος άφησε το πιάνο του και σηκώθηκε με σκοπό να γίνει μαέστρος του κοινού το οποίο σύσσωμο αποθέωνε τα τραγούδια του μουσικοσυνθέτη μας.

Με το πέρας της εκδήλωσης, η Πρόεδρος των Τροβαδούρων της Κηφισιάς κ Ολυμπία Καλού, έδωσε στους συντελεστές αναμνηστικά δώρα ως αντίδωρο της εξαιρετικής τους παρουσίας.