A A A

Στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Δήμος Κηφισιάς φιλοξενεί την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, δύο θεατρικές παραστάσεις για παιδιά σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία.

Συγκεκριμένα:

  • Μουσικο θεατρικό: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ XANA ZOO ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: ΤΕΡΕΖΑ- ΒΑΣΙΛΗΣ - ΝΙΚΗ

Η Τερέζα, ο Βασίλης και Νίκη, η ομάδα των Xana Zoo- ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους αγαπημένους τους φίλους για μία μοναδική παιδική παράσταση. Κάθε τραγούδι έχει και το δικό του νόημα. Η παράσταση έχει ξεχωριστές στιγμές, που δημιουργούν νέους ισχυρούς δεσμούς, για παράδειγμα, όταν γονείς και παιδιά τραγουδούν στον κύκλο της αγάπης πως τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την αγάπη και τη φιλία.

Η συναυλίες που πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία περιλαμβάνουν τους 3 ήρωες που εναλλάσσονται, αποτελούν ένα μοναδικό πρωτότυπο παιδικό σόου, έχουν μεγάλη επιτυχία διαρκούν περίπου 1 ώρα και τριάντα λεπτά.

Νέα Ερυθραία, Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου (Διασταύρωση οδών Εθνικής Αντιστάσεως & Οδυσσέα Ανδρούτσου)

Ώρα: 16:00

  • ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: «Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης»

Ένα όμορφο παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά, με όχημα τη φαντασία μας οδηγεί στην ελεύθερη ζωή στη φύση, στην οικογενειακή αγάπη και στη δύναμη της φιλίας, μία δύναμη που ενώνει, αλλά κυρίως απομακρύνει το ρατσισμό και δημιουργεί σεβασμό για το διαφορετικό.

Με τη χρήση ζωντανής, πρωτότυπης μουσικής, εκτελεσμένης επί σκηνής από τους ηθοποιούς, τραγούδι, χορό και διαδραστικά παιχνίδια στήνεται μία παράσταση που προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών που δεν μένουν απλοί θεατές.

Κηφισιά, Κολοκοτρώνη & Λεβίδου

Ώρα: 16:30