A A A

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 (ώρα 16:00), το Κέντρο της Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου) θα φιλοξενήσει ένα μουσικοθεατρικό παιδικό happening- παράσταση δρόμου από το «Cirko Cachivache».

Η ομάδα που πήρε το πρώτο βραβείο θεάτρου δρόμου από τον Δήμο Αθηναίων με μουσικούς και ακροβάτες υπόσχεται ένα διασκεδαστικό θέαμα με ζογκλερικά, ακροβατικά, clowning και πολλές άλλες εκπλήξεις, παίζοντας, παράλληλα ζωντανά όργανα σε ρυθμούς Latin και Swing. Ένα υψηλής αισθητικής θέαμα για μικρούς και μεγάλους!

Οι Assoi tou Salvador σε ένα κεφάτο και χορευτικό Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα στην Κηφισιά!

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται στο ίδιο σημείο στις 18:30 με ένα ένα κεφάτο και χορευτικό Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα από τους "Assoi tou Salvador"!

Καρέ του swing! Φουλ της Rumba! Οι ξέφρενοι Assoi tou Salvador δε σταματάνε πουθενά! Πιάνουν το ρεμπέτικο, τη jazz, σύγχρονες επιτυχίες & ισπανικά τραγούδια… και τους αλλάζουν τα φώτα!! Μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο σε ασυγκράτητο ρυθμικό ανακάτεμα Swing, Rumba, Reggae, Ska, Funk, Mambo... To ρεμπέτικο συναντά την ποτοαπαγόρευση! Ο Ζαμπέτας συναντά το Bob Marley! O Αττίκ στο Rio De Janeiro!! Και original υλικό! Και γνωστές επιτυχίες! Η πιό τζαζεμένη, η πιο κεφάτη μπάντα της πόλης, τα παίζει όλα: Assoi tou Salvador!!