A A A

“Μοναδικό προαπαιτούμενο η αγάπη σας για τη λογοτεχνία...”

 

Η αναπάντεχα μεγάλη προσέλευση στον πρώτο κύκλο του εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις των μελών που το παρακολούθησαν άνοιξαν τον δρόμο για τη συνέχεια!

 

Τον Φεβρουάριο ξεκινάει νέος κύκλος Δημιουργικής Γραφής για αρχαρίους, ενώ τα μέλη του πρώτου κύκλου θα συνεχίσουν το Εργαστήρι για Προχωρημένους. Και τις δύο ομάδες συντονίζει η βραβευμένη συγγραφέας Έλενα Μαρούτσου.

 

Τα μέλη της ομάδας των αρχαρίων θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εμβληματικά κείμενα της ξένης και ελληνικής λογοτεχνίας και να πειραματιστούν με διάφορα λογοτεχνικά είδη, από τον ποιητικό μέχρι τον καθαρά πεζογραφικό λόγο. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα λαμβάνουν χώρα: ανάγνωση ποικίλων κειμένων, ανάλυση και εφαρμογή διαφόρων αφηγηματικών τεχνικών, σύντομες γραπτές ασκήσεις και μια πρώτη απόπειρα κριτικής αποτίμησης, καθώς τα μέλη της ομάδας θα εξοικειώνονται με βασικές αρχές της θεωρίας της λογοτεχνίας και θα οξύνεται το αισθητικό και λογοτεχνικό τους κριτήριο.

 

Α' ΚΥΚΛΟΣ: 10 μαθήματα διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα

Ημέρα και ώρα μαθήματος: Τρίτη, 18.00-20.30

1η συνάντηση γνωριμίας: Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, 18.00

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310, 3ος όροφος, αίθουσα σεμιναρίων)

 

Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής: 275 €