A A A

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς την Κυριακή το βράδυ σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του κέντρου της Κηφισιάς.

 

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σε μεγάλο φαρμακείο, που βρίσκεται σχεδόν στην γωνία της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Κασσαβέτη  που είναι από του πιο κεντρικούς δρόμους στην καρδιά του εμπορικού κέντρου.

 

Σε μία ώρα, που η κυκλοφορία των αυτοκινήτων ήταν πυκνή και αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε στους δρόμους, 2 ληστές με όπλα, ο ένας με κουκούλα και ο άλλος με κράνος, μπήκαν στο φαρμακείο που διανυκτέρευε και αιφνιδίασαν 2 πελάτες που βρίσκονταν στο εσωτερικό και 2 υπάλληλους.

 

Με την απειλή των όπλων που κρατούσαν αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο ποσό και απομακρύνθηκαν ανενόχλητοι.

 

Οι περιοχές του Δήμου Κηφισιάς (κέντρο Κηφισιάς, κάτω Κηφισιά, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Εκάλη, Καστρί και Νέα Ερυθραία) έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στόχος οπλισμένων συμμοριών, που μπαίνουν μέσα σε σπίτια και μαγαζιά ανενόχλητοι, ακόμη και τις πρωινές ώρες.

 

Η ΕΛΑΣ, που έχει πολύ μικρή δύναμη στην περιοχή, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Ενώ, μη εξακριβωμένες πληροφορίες, κάνουν λόγο για δράση “ανεξέλεγκτων συμμοριών Ρομά, που ξεκινούν από την Δυτική Αττική και επιτίθενται σε όλο το λεκανοπέδιο”.

 

 

Του ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΥ, europost.gr