A A A

Λόγω συσσώρευσης υδάτων, κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της Ν.Ε.Ο  Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του S/M Βασιλόπουλος στη Νέα Ερυθραία.

Μετά τις φονικές πυρκαγιές ήρθε και η σφοδρή καταιγίδα που πλήττει τα Βόρεια Προάστια προκαλώντας πλημμύρες. Πάνω από 140 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοήθειας σε εγκλωβισμένους οδηγούς, εγκλωβισμένους κατοίκους μέσα στα σπίτια τους και για αντλήσεις υδάτων.

Κυρίως έχει πληγεί η Κηφισιά και το Μαρούσι και ακολουθούν τα Μελίσσια, τα Βριλήσσια και η Πεντέλη.

Σε χείμαρρο έχει μετατραπεί η Λ. Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στη Γέφυρα Ερυμάνθου, στην Κηφισιά και στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του σουπερμάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Να μην πλησιάσουν τα βόρεια προάστια κάλεσε τους πολίτες ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Διαδρομιστές» με τους Γ. Βούλγαρη και Κ. Σαρρηκώστα στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. «Καταστράφηκαν αυτοκίνητα στο Μαρούσι» δήλωσε από πλευράς του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος.

Δείτε χαρακτηριστικό video:

news247.gr