A A A

Με μουσική, βραβεύσεις, σύντομες ομιλίες του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και του πρόεδρου της Ανθοκομικής Γιώργου Κομιανού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο Άλσος Κηφισιάς.

Την δροσερή βραδιά ζέστανε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς που άνοιξε την εκδήλωση.

Ακολούθως η κεντρική σκηνή της Ανθοκομικής γέμισε χαρούμενες φωνούλες από την Παιδική Χορωδία των Τροβαδούρων. Οι λιλιπούτειοι πετύχανε με την αθωότητα τους να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το χώρο και να τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών χαρίζοντας τους το πιο γλυκό χαμόγελο.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς με τον παρουσιαστή της βραδιάς Δημήτρη Μάρκο να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων με τα εύστοχα σχόλια του.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

 • Ο Μέγας Υποστηρικτής της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑΣΥ) για την υποστήριξή του. 
 • Ο Μέγα χορηγός της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία «MEDI PRINOU» για την ευγενική του χορηγία.
 • Ο ομορφότερος κήπος, ο οποίος επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κα Χριστίνα Ξανθοπούλου στα Αλώνια Κηφισιάς.
 • Το ομορφότερο μπαλκόνι το οποίο επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Κωνσταντίνο Αναστασιάδη στην Νέα Ερυθραία. 
 • Ο Αριστείδης Πουλημένος που απεβίωσε πρόσφατα θερμός υποστηρικτής της Ανθοκομικής Έκθεσης για δεκαετίες, με ιδιαίτερα ξεχωριστή παραγωγή σε κάκτους και παχύφυτα. 
 • Ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Έκθεσης, για τη συνολική συμβολή του στο Δήμο Κηφισιάς. 
 • Ο κ. Χαράλαμπο Βογιατζή για την εθελοντική του προσφορά στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς
 • Οι κ.κ. Κλέων Τσέτης και Κωνσταντίνος Χριστάκος για την προσφορά τους στο βιντεοσκοπικό υλικό της έκθεσης. 
 • Τα εκθεσιακά περίπτερα «Ιωάννη Γρύλλη», «Μαγδαληνή Ξυράφη & ΣΙΑ ΟΕ» και «Κυκέων Έλευσις» για τα αποτελέσματα των περιπτέρων τους.
 • Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς, για τις πρωτότυπες δράσεις τους και για την ψυχαγωγία που προσέφεραν στα παιδιά.
 • Η Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για τις δράσεις της στην έκθεση.
 • Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών για τη διαχρονική προσφορά του και για τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 62ης Ανθοκομικής.
 • Οι χορηγοί επικοινωνίας STAR GROUP και REAL GROUP για την προσφορά τους στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο ενώ ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης κ. Γιώργος Κομιανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της έκθεσης και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.

Η τελετή λήξης της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Στο ειδυλλιακό και καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους η διακεκριμένη solist κα Ευγενία Παπαδήμα αποχαιρέτησε μελωδικά την ιστορικότερη γιορτή του Δήμου μας με τον λυρισμό και την ποιητικότητα του Franz Liszt.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς για 18 ημέρες και με τη συμμετοχή 45 ανθοπαραγωγών σε 65 περίπτερα, 14 εμπόρων και 20 Συλλόγων, ΜΚΟ, Δημόσιων Φορέων, Εθελοντών, ΝΠΔΔ και το περίπτερο της Αλοννήσου υποδέχθηκε περίπου 50.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν ποιοτικά λουλούδια και φυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και παράλληλα να απολαύσουν πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης, 700 μαθητές δημοτικών σχολείων παρακολούθησαν το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Είμαι ο σπόρος» σε συνεργασία με την ΜΚΟ Οργάνωση Γη και μαθήματα μελισσοκομίας από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

Σε κλίμα συγκίνησης το προσωπικό της έκθεσης αλλά και οι φίλοι του πιο ιστορικού θεσμού στο χώρο της ανθοκομίας ανανέωσαν το ραντεβού στο κόσμο των χρωμάτων και των αρωμάτων για την επόμενη χρονιά.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή ληξης

Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρακολούθησαν την τελετή λήξης.

Την δροσερή βραδιά ζέστανε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς.

Η κεντρική σκηνή της Ανθοκομικής γέμισε χαρούμενες φωνούλες από την Παιδική Χορωδία των Τροβαδούρων.

Βραβεύση του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών για τη προσφορά του και για τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της από τον Δήμαρχο Κηφισιάς ΓΘωμάκο. Το βραβείο παραλαμβάνει ο Δρ Γιώργος Μπαλωτής, Προϊστάμενος Διεύθυνσης του ΙΓΕ

Βραβείο στον Χ. Βογιατζή για την εθελοντική του προσφορά στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς από τον πρόεδρο της έκθεσης Γιώργο Κομιανό.

Η Αντιπρόεδρος της Ανθοκομικής Ρ. Χαριτοπούλου βραβεύει τον Αλέξανδρο Πρίνο «Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος των Εταιριών MEDI PRINOU».

Ο Δημήτρης Μάρκος με την Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Star Channel Ζωρζέτα Ζαχαρτζή.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Μωράκης βραβεύει το Τακτικό μέλος Δ.Σ Ανθοκομικής Πάνο Ραυτόπουλο.

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Καλός με τον Κλέωνα Τσέτη (στη μέση) και τον Κωνσταντίνο Χριστάκο που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο βιντεοσκοπικό υλικό της έκθεσης.

Βράβευση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς από τον Αντιδήμαρχο Β Αυλήτη Το βραβείο παρέλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΓΠαντελεάκης Κ Χατζοπούλου.

Βράβευση της εταιρίας ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΞΥΡΑΦΗ & ΣΙΑ ΟΕ για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα του περιπτέρου της από τον Αντιδήμαρχο Μ Καυγαλάκη.

Βραβευση του εκθεσιακου περιπτέρου «Μουσείο Σπόρων» της εταιρείας ΚΥΚΕΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ,από την Αντιδήμαρχο Σ Παπασπύρου.

O Αντιδήμαρχος Δ. Λιανός και οΗ. Τσουτσοπλίδης (Manager Ανθοκομικής ) κατά την βράβευση του χορηγού επικοινωνίας REAL GROUP.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Συμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών Ζέτη Κασιμάτη βραβευει τον Κωνσταντίνο Χριστάκο, για την προσφορά του στο βιντεοσκοπικό υλικό της έκθεσης.

Βράβευση του STAR GROUP για την προσφορά του στην 62η Ανθοκομική Εκθεση Κηφισιάς ως Χορηγός Επικοινωνίας, από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γ Θωμάκο. Η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Star Channel Ζωρζέτα Ζαχαρτζή παραλαμβάνει το βράβειο.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠ Κ Καραλή και ο πρόεδρος Γ Κομιανός κατά την βράβευση του Μέγα Υποστηρικτή της έκθεσης της εταιρίας ΣΤΑΣΥ.

Βράβευση του Αριστείδη Πουλημένου. Το βραβείο παραλαμβάνει ο γιός του Αχιλλέας Πουλημένος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Γ.Σκορδίλη.

Βραβείο Ομορφότερου Κήπου, στην κ X Ξανθοπούλου, το βράβειο παρελαβε ο γιος της. Την βράβευση έκανε το Επίτιμο μέλος Δ.Σ Ανθοκομικής Περικλής Καραγιαννάκης.

Βραβεύση της ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ για τις δράσεις και το κέφι τους στο φιλόξενο περίπτερό τους. Το βραβείο παραλαμβάνει ο Πρόεδρος της Ενωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας κ. Μαρτάκης.

Βραβείο Ομορφότερου Μπαλκονιού, στον κύριο Κωνσταντίνο Αναστασιάδη. Την απονομή έκανε το Τακτικό μέλος Δ.Σ Ανθοκομικής Τιμόθεος Μέρλιν

Βράβευση του Ιωάννη Γρύλλη για την εξαιρετική εικαστική εμφάνιση του εκθεσιακού του περιπτέρου από την Πρόεδρο του Συλλόγου Κηφισιωτών Β Τσαλαβούτα.

Στο ειδυλλιακό και καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους η διακεκριμένη solist κα Ευγενία Παπαδήμα αποχαιρέτησε μελωδικά την ιστορικότερη γιορτή του Δήμου μας.