A A A

Με τη φωταγώγηση των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων (Νέα Ερυθραία και Κηφισιά), από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, ξεκινούν φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας!

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα: 18:30, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νέα Ερυθραία (Πλατεία Πλαστήρα)!

Στη συνέχεια, ο Μύρωνας Στρατής, ένα από τα πιο πετυχημένα και φωτεινά πρόσωπα στο ελληνικό πεντάγραμμο, θα ανέβει στη σκηνή για να μας δώσει μία ξεχωριστή συναυλία με γνωστές επιτυχίες όπως: «Πάνω Απ’ Όλα», το τραγούδι που ξάφνιασε τους πάντες με τον αυθόρμητο δυναμισμό του κι έγινε ρεφρέν στα χείλη μικρών και μεγάλων κι είναι ένα από τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια στο ελληνικό ραδιόφωνο των τελευταίων δέκα χρόνων.

Με ανεβαστική διάθεση, θα φορτώσει στις αποσκευές του με τα καινούρια του τραγούδια – τις «Βαθιές Αναπνοές», το «Νικάει Το Φιλί» και το «Δες Εγώ» και με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του.

Σε ένα πρόγραμμα δυναμικό και εξωστρεφές, ο Μύρωνας εκτός φυσικά από το προσωπικό του υλικό, θα παρουσιάσει εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικές και ξένες επιτυχίες της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Μαζί του στη σκηνή η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελένη Θεοδώρου. 

Κλασικά rock standards θα διαδεχθούν αναπάντεχες διασκευές ελληνικών τραγουδιών σε μια νεανική μουσική γιορτή!!!

Αντίστοιχα το Σάββατο στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα: 17:00 θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη & Λεβίδου) με την εκρηκτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα!

Η εκρηκτική περφόρμερ και τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα με το φλογερό ταμπεραμέντο, την έντονη σκηνική παρουσία και τη ξεχωριστή φωνή της, θα μας χαρίσει ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στην πόλη μας!

Η Ελένη θα μας τραγουδήσει και θα μας διασκεδάσει με πλήθος από τις γνωστές κι αγαπημένες της επιτυχίες όπως: Chica Bomb, Παίξε Μαζί Μου (Fun), Το Party Δε Σταματά, Φωτιά, Πιο Έρωτας Πεθαίνεις, Tranquila, Στο Θεό Με Πάει (Golden Boy), Τι Κοιτάς; κ.ά, καθώς και με τα καινούρια hits: Σ'αγαπώ, Μόνο Για Σένα, Το Κάτι Που Έχεις και φυσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή!

Μετά τη φωταγώγηση των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά, ακολουθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο από 8 Δεκεμβρίου έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 31 Δεκεμβρίου!

Μουσική, χορός, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους σε όλες τις γωνιές του Δήμου μας.

Δεν λείπουν φυσικά οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά, κυρίως από τις 15 -31 Δεκεμβρίου!

Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη ανοίγει τις πύλες της στο Πάρκινκ Πλάτανος και σας υποδέχεται με πολλές δωρεάν δραστηριότητες για όλα τα παιδιά.

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του σας περιμένουν με διασκεδαστικά παιγνίδια, ζωγραφική και πολλές δραστηριότητες όπως face painting, αγαπημένα παραμύθια και φυσικά το πολυπόθητο γράμμα στον Βόρειο Πόλο…

Αντίστοιχα στη Νέα Ερυθραία και συγκεκριμένα στην Πλατεία Πλαστήρα, θα υπάρχει στις 23, 24, 30 και 31 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με Άγιο Βασίλη, ξωτικά και νεράιδες, με πολλές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι για τα παιδιά (γράμμα στον Άη Βασίλη, face painting, αφήγηση Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού κ.ά.).