A A A

Κέντρο Πρόληψης Προνόη

Η «ΠΡΟΝΟΗ» σας προσκαλεί   να συμμετέχετε στο 4o φεστιβάλ εφήβων που διοργανώνει με θέμα την δημιουργία μιας πρωτότυπης διαφήμισης, από νέους για νέους, για την πρόληψη της χρήσης τσιγάρου ή αλκοόλ ή ναρκωτικών ή του εθισμού από το διαδίκτυο σε μορφή αφίσας ή τηλεοπτικού/ραδιοφωνικού σποτ ή εφαρμογής για smart phone/tablet

Αν είστε λοιπόν, 12-15 ετών και το σχολείο σας ανήκει στην Β' Διεύθυνση Αττικής δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό ατομικά ή με την παρέα σας από το ίδιο σχολείο και δείτε την δημιουργία σας να γίνεται πραγματικότητα! Όλες οι δημιουργίες θα εκτεθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς στις 30 Μαρτίου 2019 . Οι νικητές θα βραβευτούν με δώρο-έκπληξη!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Οι δημιουργίες θα γίνονται δεκτές έως τη Tρίτη 20 Μαρτίου 2019 στο Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ». 

2. Εάν η διαφήμιση είναι σε μορφή τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σποτ θα πρέπει να έχει διάρκεια έως 1 λεπτό και να υποβάλλεται σε μορφή CD ή DVD.

3. Εάν η διαφήμιση είναι σε μορφή αφίσας οι διαστάσεις πρέπει να έχουν μέγεθος Α3 (29,7x 42cm). 

4. Τα έργα θα υποβάλλονται μαζί με τα στοιχεία των συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, σχολείο, τίτλος έργου, ονοματεπώνυμο υπεύθυνου εκπαιδευτικού, τηλέφωνο και e-mail σχολείου). Στο φάκελο θα εμπεριέχεται και συμπληρωμένη η δήλωση γονικής συναίνεσης συμμετοχής του μαθητή (των μαθητών) στο διαγωνισμό. 

5. Κάθε μαθητής ή ομάδα μαθητών (μέχρι τέσσερα άτομα) μπορεί να συμμετέχει ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ συμμετοχή. Τα έργα θα πρέπει να υποβάλλονται στην πρωτότυπη μορφή τους και να μην έχουν λάβει μέρος σε κάποιον άλλο διαγωνισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

Τιμές Καυσίμων Κηφισιά    Τιμές Καυσίμων Νέα Ερυθραία