A A A

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., το Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας παρουσιάζει για τελευταία φορά στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) το έργο «H ανατομία μιας παράστασης», βασισμένο στην κωμωδία του Rick Abbot "Play on", στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ" του Δήμου Κηφισιάς. 

Δεν θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017, η προγραμματισμένη βράβευση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια από τον σύλλογο «Καπετάν Μίκης Ζέζας», λόγω μικρού ατυχήματος του πρώην Προέδρου.

Kαλό λαϊκό τραγούδι. που συνδύαζε μοναδικά την παράδοση προσέφεραν χθες το βράδυ ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και συνθέτη πολλών επιτυχιών Χρήστος Παπαδόπουλος και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Φαίη Μάτσου στο Γήπεδο Μπάσκετ, στα Αλώνια Κηφισιάς, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2017» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμός και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Με την παράσταση του Καραγκιόζη στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Ν. Ερυθραία έκλεισε ο κύκλος των εκδηλώσεων των ΑΛΛΟΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ 2017 που διεξήχθησαν από το ΚΕΜΜΕ.

«Κεραυνό εν αιθρία» χαρακτήρισε τη νέα απαίτηση της Κυβέρνησης να δεσμεύσει τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

Ποδηλάτες και ποδηλάτισσες κάθε ηλικίας με ποικίλα μοντέλα ποδηλάτων και με τη συμμετοχή ακόμη και οικογενειών απόλαυσαν για πρώτη φορά μια ποδηλατική βόλτα στο παραδοσιακό κέντρο της Ν. Ερυθραίας, στο πλαίσιο των «ΑΛΛΟΤΙΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ» του Δήμου Κηφισιάς.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ στο "Στέλιος Καλαϊτζής"!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει ότι οι κάρτες ελευθέρας εισόδου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 τέθηκαν ήδη προς διάθεση στο κοινό και πλέον οι πιστοί του φίλοι μπορούν να σπεύσουν για να τις προμηθευτούν, κλείνοντας τη δική τους θέση στο "Στέλιος Καλαϊτζής"!

Ομιλία-αφιέρωμα στον Ερυθραιώτη Γεώργιο Διλβόη από τα Αλάτσατα της Μικράς Ασίας ο οποίος επέδειξε φιλοπατρία και ηρωισμό στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, φιλοξένησαν οι «Αλλοτινές Πατρίδες», που και φέτος διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία το ΚΕΜΜΕ, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Παιδικού Σταθμού «Νέλλης Κοκκορίνου» του Δήμου Κηφισιάς μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», που υλοποιεί η ΙΚΕΑ του Ομίλου «Φουρλή». Με την συμβολή της εταιρίας δημιουργήθηκε ένα χαρούμενο και λειτουργικό περιβάλλον με νεοεξοπλισμένους χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών. 

Ο συγγραφέας-Ψυχολόγος Δημήτρης Φλαμούρης Ph. D, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο "Ψυχο-λογικές σχέσεις", την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στο βιβλιοπωλείο Σπόρος.

Για το βιβλίο θα μιλήσει εκτός από τον συγγραφέα η Κωνσταντία Καπούλα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών θεμάτων.

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα καταδίωξη στη λεωφόρο Κηφισού.