A A A

Η ομάδα βόλεϊ του ΑΟΠ Κηφισιάς αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αποτελεί ενεργό κομμάτι της Κηφισιώτικης κοινωνίας δίνει το παρόν στην 62η Ανθοκομική Έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» από τις 5 έως τις 22 Μαΐου 2016. Εκεί, οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο πρωταγωνίστησαν στις εγχώριες διοργανώσεις, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στη Volley League.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις Ακαδημίες και τα Παιδικά Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου και να συμπληρώσουν αιτήσεις προεγγραφής των παιδιών κερδίζοντας ένα (1) μήνα δωρεάν προπόνησης. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, προγραμματίζονται μία σειρά από ενδιαφέρουσες αθλητικές δράσεις. Αναμεσά τους η διεξαγωγή αθλητικού camp υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για τη δράση «Ημέρα του Βόλεϊ», στην οποία τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε στενότερη επαφή με το άθλημα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κόντος ανέφερε σχετικά: «Ο ΑΟΠ Κηφισιάς αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Κηφισιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βορείων Προαστίων. Η ομάδα μας συγκαταλέγεται στην elite του ελληνικού βόλεϊ και οι φετινές επιτυχίες της αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Στόχος είναι να ενισχύσουμε τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας με σκοπό να μάθουμε στους νέους το υπέροχο άθλημα του βόλεϊ. Το έμπειρο τεχνικό επιτελείο αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αυτό».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσεχείς εκδηλώσεις του ΑΟΠ Κηφισιάς, μπορείτε να ενημερώνεστε από το επίσημο site της ομάδας: www.kifissiavolley.gr και την σελίδα στο facebook: Kifissia Volley A.C.