A A A

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του Προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π. Β. Μηνούδη με ομάδες της Volley League στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος της EUAthletes (σε συνεργασία με την Interpol) PROtect Integrity 2016, το οποίο συν-χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και σκοπό έχει να υψώσει ένα τοίχος προστασίας ενάντια στη σύγχρονη μάστιγα του αθλητισμού, τη χειραγώγηση αγώνων (match fixing).

Οι αθλητές του ΑΟΠ Κηφισιάς, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ενημερώθηκαν για όλες τις παραμέτρους και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν ως αθλητές από τη μάστιγα της εποχής όπως τη νομοθεσία, τις ποινές, τον Ευρωπαϊκό Κώδικα Δεοντολογίας, τη δυνατότητα αναφοράς προσέγγισης, άκουσαν διάφορα case studies και στο τέλος συμπλήρωσαν το ανώνυμο ερωτηματολόγιο του ΠΑΣΑΠ σχετικά με την καταγραφή των απόψεων των αθλητών για το match fixing στο άθλημά μας.

Ο ΠΑΣΑΠ ευχαριστεί τη διοίκηση του ΑΟΠ Κηφισιάς και τον προπονητή κ. Αρσενιάδη για τη συνεργασία.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν την Δευτέρα 13/2/2017, ΄στον Έβρο, όπου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, θα συναντηθεί με τους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Α.Ο. Ορεστιάδας.