A A A

Η κατοικία της πρώην Miss Porsche βγαίνει σε πλειστηριασμό στο τέλος του μήνα για χρέη της ιδιοκτήτριας της, η οποία αδυνατεί μέχρι τώρα να πληρώσει.

Αν ρωτήσεις κάποιον από τον κύκλο της, να σου πει τι κάνει η κ. Νταίζη Μανιατοπούλου, η πιθανότερη απάντηση θα είναι ένα «δεν ξέρω, έχω καιρό να την δω», αφού η πρώην «βασίλισσα της Porsche» στην Ελλάδα, είναι εξαφανισμένη από τα κοσμικά δρώμενα.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η συμπαθής επιχειρηματίας αντικατοπτρίζονται ανάγλυφα και στον επερχόμενο πλειστηριασμό της μεζονέτας της στην Εκάλη η οποία βγαίνει στο σφυρί από τράπεζα στα τέλη Απριλίου με τιμή πρώτης προσφοράς τα 169,708 ευρώ.

Δείτε το επίσημο έγγραφο του πλειστηριασμού:

Πρόκειται για ένα σπίτι σχεδιασμένο από τον Δημήτρη Αγιοστρατίτη μέσα σε ένα οικόπεδο χιλίων εξακοσίων τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει τρεις θέσεις πάρκινγκ, μια αποθήκη και την κατοικία στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο.

Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, δύο δωμάτια γκαρνταρόμπες ενώ στο ισόγειο βρίσκονται η κύρια είσοδος, η τραπεζαρία, το σαλόνι και η κουζίνα.

Εκτός από την τράπεζα στην οποία η κ. Μανιατοπούλου φέρεται να χρωστάει 1.105.000 ευρώ και 2.103.920 Ελβετικά φράγκα, υπάρχουν και έτεροι που διεκδικούν χρωστούμενα.

Ανάμεσά τους ο κ. Αριστομένης Τσικνάκος που «κυνηγάει» 60.000 ευρώ, το ΙΚΑ και τρεις ΔΟΥ στις οποίες οφείλει ποσά που ξεκινάνε από 50.000 και φτάνουν τις 492.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θεωρείται πολύ δύσκολο για την κ. Μανιατοπούλου να «σώσει» το σπίτι της, αυτό στο οποίο υποδεχόταν μέχρι το 2010 τουλάχιστον τους πολλούς κοσμικούς φίλους της .

Τότε ήταν η Miss Porsche, η γυναίκα που κατάφερε να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της Cayenne στην Ελλάδα. Πλέον εμφανίζεται πολύ σπάνια σε κοσμικά δρώμενα.

Η Νταίζη Μανιατοπούλου (αριστερά) με τον αδερφό της Λεωνίδα (δεξιά)

Η κ. Νταίζη Μανιατοπούλου ήταν μέχρι τις αρχές του 2010 η «βασίλισσα της Porsche» στην Ελλάδα.

Κολλητή του Λάκη Γαβαλά και πλείστων άλλων ισχυρών που ήταν πελάτες της, έχοντας εντρυφήσει όλοι τους σχεδόν στην αγορά μιας Cayenne, του αυτοκινήτου-σύμβολο στην Ελλάδα της ψεύτικης ευδαιμονίας.

Τον προηγούμενο χρόνο, στην επίσημη παρουσίαση της Panamera με καλεσμένο τον Σάκη Ρουβά, όλα έδειχναν να κυλούν τέλεια στην ζωή της.

Η ελληνική αντιπροσωπεία είχε πουλήσει πάνω από τετρακόσιες Porsche, έχοντας καταφέρει να πιάσει τους στόχους του έτους και η μητρική γερμανική εταιρία εκτός από τις πωλήσεις ήταν πολύ ικανοποιημένη και από το marketing της κυρίας Μανιατοπούλου στην Ελλάδα.

Κι ύστερα ήρθε η κρίση που συμπαρέσυρε μέσα σε λίγους μήνες τον λαμπερό κόσμο της κ. Μανιατοπούλου, η οποία όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση.

Μπορεί να είχε πολύ καλό όνομα στην αγορά, αλλά μόνο αυτό δεν έφτανε για να πουλήσει τα αυτοκίνητα που ήταν απόλυτα ταυτισμένα με την εποχή των τρελών trades στο Χρηματιστήριο, τα υπέρογκα δάνεια και τον στρατό από Cayenne που πλημμύριζαν το πάρκινγκ του Nammos στην Ψαρού.

Τα ενενήντα πέντε μόλις αυτοκίνητα που πούλησε η Sportscar to 2010 έγιναν η χαριστική βολή στην Νταίζη Μανιατοπούλου, που είδε τους ψυχρούς Γερμανούς να της παίρνουν την αντιπροσωπεία τον Σεπτέμβριο του 2011.

mononews.gr