A A A

Ενώπιον του εισαγγελέα Χαλκίδας ο 30χρόνος από την Αιδηψό που κλώτσησε το γατάκι.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στα social media τόσο από πολίτες όσο και από φιλοζωικές οργανώσεις για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε παραλιακό εστιατόριο της Αιδηψού κινητοποιήθηκε η αστυνομία και συνελήφθη ο δράστης.

Ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αιδηψό. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δράστης και η παρέα του έτρωγαν στο εστιατόριο και δελεάζοντας  ένα γατάκι με τροφή το κλώτσησε στη θάλασσα.

Σε εικόνες που αναδημοσίευσε η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου από story του ίδιου μάλιστα του δράστη, φαίνεται μια παρέα να είναι σε ταβέρνα όταν πλησίασαν το τραπέζι δύο πεινασμένες γάτες. Ένας άνδρας με τατουάζ στο πόδι του σηκώνεται, δελεάζει το άτυχο ζώο με ένα ψάρι και στη συνέχεια το κλωτσάει μέσα στη θάλασσα.

Μάλιστα, ακούγονται και γέλια από την παρέα, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στο άλλο ζωάκι.

Το γατάκι, σύμφωνα με ανάρτηση της διεύθυνσης του εστιατορίου είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν κατάλαβαν ότι είχε λάβει χώρα τέτοιο περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος έδωσε εξαιρετική σημασία στο περιστατικό, μιλώντας σήμερα στο MEGA είπε πως «η ποινή που θα του καταλογιστεί εξαρτάται από την κατηγορία που θα τού αποδοθεί. Πάντως ο νόμος είναι αυστηρός, και εάν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα το παράπτωμα, μπορεί να υπάρξει και ποινή φυλάκισης».