A A A

Μουσικο-οπτική βραδιά με θέμα «Ταξίδι στον κόσμο με όχημα τη μουσική και το χορό» και ελεύθερη είσοδο, πραγματοποίησαν οι «Τροβαδούροι Κηφισιάς» την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Δήμου Κηφισιάς «Β. Γκατσόπουλος», υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας», επιμελήθηκε και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία ο πολυτάλαντος συντοπίτης και μέλος του Συλλόγου κ. Γιάννης Κ. Τσιάμας

Προ ενάρξεως η Πρόεδρος Ολυμπία Καλού απηύθηνε θερμό χαιρετισμό ευχαριστώντας για τη συμμετοχή τους στα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου, ορισμένοι των οποίων ήρθαν από τον Πειραιά και τον Άλιμο, ως και όλους τους επισήμους που τίμησαν με τη παρουσία τους αυτή την εκδήλωση. Ακολούθως σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε και ο νέος Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» κ. Αχιλέας Κουρέπης.

Το πολυπληθές κοινό επιβράβευσε για την ωραία αυτή μουσική πανδαισία τον κ. Τσιάμα με θερμό χειροκρότημα και ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ για τις ποικίλες προσπάθειες που καταβάλουν από καρδιάς για το κοινό όφελος. 

Η εκδήλωση έκλεισε από την Πρόεδρο με ευχαριστίες προς όλους και επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Τσιάμα και από τον Αντιπρόεδρο Μάρκο Μάστρακα με πρόσκληση στις επόμενες εκδηλώσεις, της εκδρομής την Κυριακή 19 Μαρτίου και της Θρησκευτικής συναυλίας τη Δευτέρα 3 Απριλίου.

Από πλευράς επισήμων παρέστησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, οι Δημ. Σύμβουλοι Κουρέπης, Χατζοπούλου, Κόκκαλης, Τσιάμα, οι πρώην Δημ. Σύμβουλοι Κουρμαδιάς, Μελάς, Καραγιαννάκης, Νηστικάκης, Πιτίδη, Μουστάκη, οι συντοπίτες μας Ρακιτζής, Γκατσόπουλος, Αλιπράντης, η Καθηγήτρια Λιαντίνη, ο Μαέστρος Μακρίδης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, κά.