A A A

  Στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης του σκακιού στην Κηφισιά οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας προκηρύσσουν το 4ο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων Δήμου Κηφισιάς, εις μνήμην «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΖΟΥΛΗ και ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΟΝΤΙΖΑ», υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Χώρος και ημερομηνία αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις των 2ου και 3ου

Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας, επί των οδών Ψαρών, αρ. 1 και Σπετσών στη Νέα Ερυθραία Αττικής, την Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 (είσοδος από τον πεζόδρομο της οδού Ψαρών 1).

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν εκτός των μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων, που φοιτούν σε σχολείο του καλλικρατικού Δήμου Κηφισιάς (Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη) είτε διαμένουν στον ίδιο Δήμο και μαθητές που είτε φοιτούν είτε διαμένουν στους παρακάτω Δήμους: Διονύσου (Δημοτικές Κοινότητες: Κρυονερίου, Άνοιξης, Δροσιάς, Σταμάτας, Ροδόπολης και Αγ. Στεφάνου), Αμαρουσίου, Ωρωπού και Πεντέλης, όπως κατόπιν ειδικής πρόσκλησης και την Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Άγιος Παύλος. 

Όροι συμμετοχής:

1. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά παραμένουμε πιστοί στην ιδέα της ανάδειξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και μακριά από κάθε αντίληψη εμπορευματοποίησης των αγώνων σκακιού. Έτσι, εξασφαλίζουμε την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή όλων των μαθητών στους αγώνες.

2. Μέγιστος αριθμός μαθητών: 350

3. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική σελίδα των συλλόγων μας. Η ηλεκτρονική φόρμα θα κλείσει όταν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των συμμετοχών ή μέχρι 09/05/19 και ώρα 24:00.

4. Δηλώσεις συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην οικεία φόρμα δήλωσης για τη διοργάνωση, η οποία φιλοξενείται στον ηλεκτρονικό τόπο:

https://syllogos23neaeryth.wixsite.com/syllogoi23nerythraia

5. Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωση συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους δια της φυσικής τους παρουσίας το πρωί των αγώνων και ώρα 09:00 έως 09:30.

6. Όσοι προσέλθουν μετά την προκαθορισμένη ώρα, θα αγωνιστούν από τον δεύτερο γύρο. Η τελετήέναρξης θα λάβει χώρα στις 09:45 και ο πρώτος γύρος θα ξεκινήσει στις 10:00.

Τιμές Καυσίμων Κηφισιά    Τιμές Καυσίμων Νέα Ερυθραία