A A A

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων - πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις Αδάμες ο 1ος ποδηλατικός γύρος Αδαμών στη μνήμη των θυμάτων του σεισμού του 1999 - στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Η διαδρομή επιλέχτηκε με σκοπό την ανάδειξη του Κηφισού Ποταμού.

Μια όμορφη και ευχάριστη διαδρομή που την απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν - είτε ως εθελοντές, είτε ως ποδηλάτες.

Το παρόν έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Αειφόρου Ανάπτυξης Κος Σταύρος Ζαπάντης και φυσικά ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κος Γιώργος Θωμάκος που απηύθυνε και τον χαιρετισμό στους ποδηλάτες.

 

Η εκκίνηση δόθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου μας Κο Θεοχάρη Αποστόλου και η όμορφη βόλτα μας ξεκίνησε με τη συνοδεία της τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας και 20 λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε στο πολιτιστικό μας κέντρο Μελίνα Μερκούρη όπου προσφέρθηκε καφές (προσφορά του καταστήματος melchior), κρύο νερό, σπιτική λεμονάδα και κέικ (προσφορά εθελοντών και του συλλόγου).

 

Απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά συμμετοχής και κληρώθηκαν τρία δώρα προσφορά του καταστήματος ποδηλάτων στη Νέα Κηφισιά Racing Cycles Greece & INA Tech MX.

 

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας που μας βοηθάνε πάντα, το κατάστημα melchior και το Racing Cycles Greece & INA Tech MX. κ

Και φυσικά όλους εσάς που συμμετέχετε στις δράσεις του συλλόγου. Ευελπιστούμε στον επόμενο γύρο να έχουμε διπλάσια συμμετοχή.

Ας αφήσουμε τα αυτοκίνητα και ας κινηθούμε με τα ποδήλατα μας φορώντας το κράνος μας πάντα.

Ζούμε σε μια από τις ομορφότερες περιοχές των Βορείων Προαστίων!

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος “O Κηφισσός”