A A A

Το Ζηρίνειο γέμισε από κόσμο που ήθελε να στηρίξει την ομάδα της Κηφισιάς, σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν που θα έκρινε κατά μεγάλο βαθμό την παραμονή στη κατηγορία.

Η Κηφισιά ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Αστέρα Βάρης με την αναμέτρηση να στιγματίζεται από επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο coach Γιαννακόπουλος ξεκίνησε το ματς με τους: Γουμάγια κάτω από τα γκολπόστ, Καρακώστα, Μουσταφίδη, Γκίκα και Καλαϊτζιδη στην τετράδα της άμυνας, τους Τεγούση (c), Γκεμίση, Ντούλια και Καλογέρη στη μεσαία γραμμή, λίγο πιο μπροστά ο Μιχαλόπουλος και μοναδικός προωθημένος ο Χαίκάλης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά και συγκεκριμένα μέχρι το εικοσάλεπτο είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Ο Μιχαλόπουλος στο 5′ δεν έκανε καλό τελείωμα από κοντά με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει πάνω από την εστία του Ιωσήπου, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Καλογέρη θα καταφέρει να απομακρύνει ο γκολκίπερ του Αστέρα. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και οι ποδοσφαιριστές αρκέστηκαν σε πολλές προσωπικές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου χωρίς κάποια ιδιαίτερη τελική προσπάθεια. Η καλύτερη φάση ήρθε πάλι για την ομάδα μας με τον Χαϊκάλη στο 37′ να πιάνει ωραία κεφαλιά από κοντά αλλά να αστοχεί για λίγα μόλις εκατοστά! Το ημίχρονο έκλεισε με την Κηφισιά να μην έχει απειληθεί καθόλου από τον Αστέρα Βάρης, δείχνοντας ότι αργά ή γρήγορα το γκολ θα έρθει!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση λόγω της σύρραξης μεταξύ των δύο ομάδων στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων. Ο διαιτητής ενημερώθηκε από τον παρατηρητή και αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα μοιράζοντας ουσιαστικά την ευθύνη και στις δύο ομάδες για το περιστατικό. Αξίζει να αναφερθεί πως το πάθος και η πίεση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ξεχείλιζε και το καταλάβαινε κανείς από τις προσωπικές μονομαχίες εντός του αγωνιστικού χώρου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων γνωρίζοντας ότι η ισοπαλία δεν τους αρκούσε. Οι παίχτες του Γιαννακόπουλου έδωσαν χώρο στους ποδοσφαιριστές του Θανέλλα, χωρίς όμως να κινδυνέψουν ουσιαστικά. Όποια προσπάθεια γινόταν η άμυνα της Κηφισιάς κατάφερνε να την ανακόψει. Η μεγάλη φάση για τον Αστέρα έγινε στο 73′ και προέκυψε από λάθος στη μεσαία γραμμή. Ο Ντάγκρας κινήθηκε ταχύτατα με την μπάλα, πρόλαβε και το Γουμάγια, αλλά ευτυχώς το πλασέ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Η μοναδική φορά που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ήταν για την ομάδα μας. Στο 78′ όλο το γήπεδο άρχισε να πανηγυρίζει το γκολ του Χαϊκάλη, αλλά ο βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία υποδεικνύοντας οφσάιντ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή και χωρίς σκορ.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα της Κηφισιάς αυτή με την Γλυφάδα στις 8/5/2016

Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (62′ Παληαρούτας), Γκεμίσης, Ντούλιας (84′ Χίος), Καλογέρης (75′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας (87′ Κουιρουκίδης), Βασιλείου, Νικολακόπουλος, Ντάγκρας, Αγκόλλη, Χατζησάββας, Πασαλίδης, Παπασάβας (74′ Γεωργιάδης).