A A A

Δεν κατάφερε η ομάδα της Κηφισιάς να πάρει κάτι από το εκτός έδρας ματς απέναντι στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου ο Δρακάκης, με την Κηφισιά να δείχνει άμεση αντίδραση και να πιέζει στη συνέχεια χωρίς όμως να πετυχαίνει το πολυπόθυτο γκολ. Ο Μακρίδης στο 34′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη η Κηφισιά είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ. Η πίεση ανέβενε όσο παιρνούσε ο χρόνος και οι κρητικοί είχαν υποχωρήσει στην άμυνά τους κλείνοντας όμως καλά τους ελεύθερους χώρους.

Επόμενη αναμέτρηση αυτή με τον Εθνικό στις 20 Νοεμβρίου.

ΙΝΚΑ (Γιαννης Κατσούλης) Γεωργίου, Κυτράκης, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Ζντρακοβιτς, Ντεντάκης (844 Γιακουμάκης), Δρακάκης, Παπαθανασίου (74′ Κομπογεννητάκης), Ταταράκης (88′ Τσίτας).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας (80′ Παληρούτας), Έσλερ, Καρακώστας,Μουσταφίδης, Σάμιος, Καρβουνίδης (46′ Παναγιωτόπουλος), Παπάζογλου, Μακρίδης (63′ Μακρίδης), Χαϊκάλης