A A A

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Κηφισιά στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Ατσαλένιο για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Στην πρώτη κιόλας επιθετική προσπάθεια οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Τριανταφύλλου μέσα στην περιοχή έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έστειλε πρώτα τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 1-0.

H ομάδα της Κηφισιάς προσπάθε να αντιδράσει, στο 9’ με τον Σάμιο να πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 15’ ήταν η σειρά του Σουλελέ να απειλήσει, αλλά το δυνατό του σουτ πέρασε επίσης άουτ. Η Κηφισιά συνέχισε την πίεση και έφτασε «μια ανάσα» από την ισοφάριση στο 32’ όταν ο Φαρινόλα από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, σημάδεψε με δυνατό σουτ το κάθετο δοκάρι του Γιαγκιόζη.

Ο ΠΟΑ μπορεί να είχε το υπέρ του σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως οι ποδοσφαιριστές μας ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και στο 52’ μάλιστα απείλησαν και πάλι με τον Μουσταφίδη, όμως το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ. Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΟΑ όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά διπλασίασε και τα τέρματά του.

Ήταν η φάση του 54’ όταν ο Γενιτσαρίδης με ωραία σέντρα έφερε τη μπάλα στην περιοχή, εκεί όπου ο Φραγκιαδάκης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 60’ οι παίκτες του Κρασανάκη θα μπορούσαν να είχαν τριπλασιάσει τα υπέρ τους γκολ, όμως ο Γουμάγιας είπε «όχι» σε ωραίο πλασέ του Πετρά έπειτα από έξοχη πάσα του Φραγκιαδάκη.

Ένα καλό σουτ του Κυριαζή που έφυγε άουτ στο 63’ ήταν η αντίδραση της Κηφισιάς μετά το 2-0, ενώ στο 68’ ο Ασαλένιος, έχασε και νέα ευκαιρία για γκολ, με τον Γουμάγια να διώχνει δύσκολα κόρνερ το κοντινό πλασέ του Τριανταφύλλου. Ο Τεγούσης στο 79’ με ωραίο σουτ από μακριά είδε τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι του ΠΟΑ με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΠΟ Ατσαλένιος (Σ. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Παπαδομιχελάκης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης (89’ Βρεττός), Αμπντουραχμάνι, Χατζηανδρέου (λ.τ. Φραγκιαδάκης), Πετράς, Τριανταφύλλου (92’ Σακλαμάκης)

Κηφισιά (Μ. Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς (57’ Παναγιωτόπουλος), Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Έστλερ, Μουσταφίδης, Σάμιος, Κυριαζής (70’ Σπηλιωτάκης), Σουλελές, Φαρινόλα.