Οι σεφ των organic bistro nice n easy Άκης Αμυράς και Δανιήλ Παπατριανταφύλλου υπό την καθοδήγηση και τον σχεδιασμό του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη, ετοίμασαν ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα για να γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ακολουθώντας τη βασική συνταγή των nice n easy όπου οι πιο φρέσκες βιολογικές και παραδοσιακές πρώτες ύλες συνδυάζονται με θρεπτικά superfoods και δημιουργούν συνδυασμούς που απογειώνουν, τα nice n easy προτείνουν για τις γιορτές, υπέροχες γεύσεις με πιάτα που ετοιμάζονται με αγνά βιολογικά προϊόντα και είναι φτιαγμένα για να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ θα υπάρχει και ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για παιδιά.
Στο nice n easy Κηφισιάς:
Μενού Χριστουγέννων
- Mulled wine από κρασί Syrah με αρώματα των Χριστουγέννων
- Amuse bouche ταρτάρ κουνουπιδιού με πράσινο μήλο, σχοινόπρασο και λάιμ
- Βελουτέ χειμωνιάτικης κολοκύθας αρωματισμένη με φύλλα mais και foie gras πάπιας ποελέ σε τραγανό brioche
- Λαυράκι φιλέτο μαριναρισμένο σε περγαμόντο και σαλάτα από νεαρό σπανάκι, μαραθόριζα και βιολογική κορινθιακή σταφίδα
- Ρολό γαλοπούλας γεμιστό με δαμάσκηνα και κάστανα, σάλτσα πορτοκάλι, λαχανάκια Βρυξελλών και πουρέ γλυκοπατάτας Ή Ιβηρικό χοιρινό γαλλικής κοπής σε υφές από κυδώνι, νεαρές πατάτες confit και σάλτσα porto
- Αχλάδι Williams ποσέ σε κόκκινο κρασί με Madlen ζυμωμένο με βιολογικό ελαιόλαδο, παστέλι quinoa και crème anglaise.
- Καφές και Mignardises
Παιδικό μενού
- Βελουτέ χειμωνιάτικης κολοκύθας αρωματισμένη με πορτοκάλι
- Ρολό γαλοπούλας γεμιστό με δαμάσκηνα και κάστανα, σάλτσα πορτοκάλι, λαχανάκια Βρυξελλών και πουρέ γλυκοπατάτας ́Ή Ιβηρικό χοιρινό γαλλικής κοπής σε υφές από κυδώνι, νεαρές πατάτες confit και σάλτσα porto
- Αχλάδι Williams ποσέ σε κόκκινο κρασί με Madlen ζυμωμένο με βιολογικό ελαιόλαδο, παστέλι quinoa και crème anglaise.
Μενού Πρωτοχρονιάς
- Αφρώδης οίνος Amalia Brut rose
- Amuse bouche, ραβιόλι παντζαριού με κατσικίσιο τυρί chevre και μυρώνια
- Κρέμα από ρίζα κολοκάσι, αγκινάρες Ιερουσαλήμ και parnsip, Συριανό τυρί Σαν Μιχάλη και ραγού πουλερικών
- Σαλάτα τυλιγμένη σε φύλλο ρυζιού, με λάχανο Σαβόι και αστακό, τραγανό kale και κόκκινο χαβιάρι
- Φιλέτο σφυρίδας σε χαβιάρι μελιτζάνας αρωματισμένη με μαύρη τρούφα, νεαρό πράσο μπρεζέ και coulis από κόκκινη πιπεριά και Piment d’Espelette ́H
- Φιλέτο πάπιας ψημένο εν κενώ μαρινέ με 5 spices, μανιτάρια King Oyster, πατάτες ψημένες σε κόκκινο κρασί και αέρας από μανταρίνι σατσούμα
- Dome σοκολάτας γεμιστό με crumble μελομακάρονου, φρούτα του δάσους και namelaka πραλίνας Vallrhona
- Καφές και mignardises
Παιδικό μενού
- Κρέμα από ρίζα κολοκάσι, αγκινάρες Ιερουσαλήμ και parnsip, Συριανό τυρί Σαν Μιχάλη και ραγού πουλερικών
- Φιλέτο σφυρίδας σε χαβιάρι μελιτζάνας αρωματισμένη με μαύρη τρούφα, νεαρό πράσο μπρεζέ και coulis από κόκκινη πιπεριά και Piment d’Espelette ́H
- Φιλέτο πάπιας ψημένο εν κενώ μαρινέ με 5 spices, μανιτάρια King Oyster, πατάτες ψημένες σε κόκκινο κρασί και αέρας από μανταρίνι σατσούμα
- Dome σοκολάτας γεμιστό με crumble μελομακάρονου, φρούτα του δάσους και namelaka πραλίνας Vallrhona
... όλα αυτά σε τιμές nice n easy
Κολωνάκι
Χριστούγεννα 40€
Πρωτοχρονιά 45€
Κηφισιά
Χριστούγεννα 45€
Πρωτοχρονιά 55€
Ρεβεγιόν, με φαγητό μετά μουσικής στο Loft
Live γιορτινό ChristmasEve/New year' Eve στο Loft, γεμάτο γνώριμες μελωδίες, για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να αποχαιρετήσουμε μαζί το 2016, παρέα με τους Σταματίνα Κάντα στο πιάνο και τα φωνητικά και τον Γιάννη Παπαϊωάννου στην κιθάρα.
Το μενού είναι ίδιο με εκείνο του nice n easy της Κηφισιάς
Οι τιμές με ζωντανό πρόγραμμα στο Loft
Μενού Χριστουγέννων 55€ -παιδικό 30€
Μενού πρωτοχρονιάς 60€ -παιδικό 35€
Και φυσικά, μετά το ξενύχτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πείτε την πρώτη καλημέρα με τα φημισμένα brunch στα nice n easy που αποτελούν πλέον παράδοση για τους καλοφαγάδες!
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά (+30) 210 8082014