A A A

Στο Παρίσι, στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο Αλέξης Τσίπρας για επαφές εργασίας, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή καθώς οι συνομιλίες διακόπηκαν χωρίς συμφωνία ενόψει της εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον, ενώ τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα σε Κυβέρνηση και Θεσμούς μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της ελληνικής πλευράς δια στόματος Τσακαλώτου να καταθέσει στη Βουλή δύο νομοσχέδια, ένα για το φορολογικό κι ένα για το ασφαλιστικό.

Εν αρχή σήμερα στις 19:00 ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι για συνάντηση εργασίας με τον Φρανσουά Ολάντ.

Αύριο στις 12:00 θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Εν συνεχεία θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 19:00 της Πέμπτης να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Άξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

imerisia.gr