A A A

Τους Πρωτοετείς Φοιτητές και Φοιτήτριες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς και η Διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού στις 4 Ιανουαρίου 2017, στην Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς. 

Η Τελετή Βράβευσης του Δήμου Κηφισιάς έγινε προς τιμήν των εισαχθέντων από τα Λύκεια της Πόλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων του έτους 2016

Χαιρετισμό και συγχαρητήρια έδωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημ. Βικέλας» και Υπεύθυνος Αθλητισμού, κ. Αχιλλέας Κουρέπης. 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς στην ομιλία του τόνισε στους φοιτητές όπου κι αν βρίσκονται να μην ξεχνάνε την πόλη τους, τους συγγενείς τους, τους φίλους τους, τους Καθηγητές τους γιατί είναι η πόλη τους και αντίστοιχα οι άνθρωποί τους. Ο δε Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Αθλητισμού τους προέτρεψε να ‘μαζέψουν’ όση περισσότερη γνώση μπορούν διότι αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο στην ζωή τους. 

Το 2016 από τα Λύκεια της πόλης μας εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.) 236 μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι βραβεύτηκαν παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, του Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και Υπευθύνου του Τομέα Αθλητισμού κ. Αχιλλέα Κουρέπη, της Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σίσσυ Παπασπύρου, του Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας κ. Ευάγγελου Αυλήτη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Πόλυ Αστερίου Προέδρου της Δημοτ. Επιχείρησης «Μένανδρος ο Κηφισεύς», της κ. Έφης Κούτση Προέδρου του ΚΕΜΜΕ, της κ. Κατερίνας Καραλή Προέδρου της Δημ. Επιτροπής Παιδείας, του κ. Γιάννη Παντελεάκη Δημοτικού Συμβούλου και εντεταλμένου συμβούλου Παιδικών Σταθμών του κ. Γιώργου Σκορδίλη Δημ. Συμβούλου & Υπευθύνου του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του κ. Νικήτα Κόκκαλη Δημ. Συμβούλου Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κηφισιάς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της κ. Μαρίας – Χριστίνας Τσιάμα & Εντεταλμένης για το « Ελεύθερο Πανεπιστήμιο», του κ. Παναγιώτη Αντωνιάδη Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κηφισιάς, των μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημ. Βικέλας» κ. Περικλή Καραγιαννάκη, κ. Αγγελικής Βαλασοπούλου, κ. Ρόζας Κουτσούκου, της κ. Μαρίας Δαμάσχη, της Προέδρου της δημοτικής ενότητας Κηφισιάς κ. Ρένας Πολίτη, αλλά και των Λυκειαρχών κ. Δημήτρη Λάμπρη από το 1ο Λύκειο Κηφισιάς, κ. Ελένης Σκλάβου από το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, κ. Ηλία Κούτσικου από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς. 

Την εκδήλωση παρουσίασε ο διακεκριμένος Δημοσιογράφος και δημιουργός της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου», κ.Χρίστος Βασιλόπουλος

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τραγούδια του συγκροτήματος «Assoi tou Salvador».