A A A

Η Κηφισιά δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και στα καλά αποτελέσματα και ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με σκορ 0-3.

Η αρχική εντεκάδα της ομάδας μας αποτελούταν από τον Γουμάγια κάτω από τα δοκάρια, τετράδα άμυνας τους Παπάζογλου, Καρακώστα, Μουσταφίδη και Καλαϊτζίδη, μεσαία γραμμή Τεγούση, Ζαφειρίδη και στα άκρα Μιχαλόπουλο και Ντούλια ενώ λίγο πιο μπροστά ο Γκέζος και μοναδικός προωθημένος ο Χαϊκάλης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα μας αφού στο 1′ δεχτήκαμε γκολ από κόρνερ με τον Κώτσιο. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 3′ ο Χαϊκάλης θα δεχτεί μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε και το παιχνίδι να συνεχίζεται. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο η Κηφισιά θα δεχτεί και άλλο τέρμα  στο 9′ πάλι από στημένο. Ο Χαντί θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή και ο Περογαμβράκης θα κάνει το 0-2 με πλασέ στην κίνηση. Το ημίχρονο δεν είχε άλλες σπουδαίες φάσεις με την ομάδα μας να προσπαθεί να αντιδράσει και να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει.

Στην επανάληψη όλες οι γραμμές ήταν ανεβασμένες με τους παίχτες μας να δείχνουν να ψάχνουν το γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Πολύ καλή στιγμή με τον Καρακώστα στο 65′ αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ με το σκορ να μην αλλάζει. Ο ΟΦΗ βρίσκοντας κάποιους χώρους στην αντεπίθεση θα καταφέρει να πετύχει και τρίτο τέρμα με τον Περογαμβράκη στο 83′. Η Κηφισιά θα τελειώσει την αναμέτρηση με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Τεγούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επόμενο παιχνίδι για την Κηφισιά απέναντι στο Ερμή Ζωνιανών στην Κρήτη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κηφισιά: Γουμάγιας, Παπάζογλου(78’ Καλογέρης), Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης, Ντούλιας(54’ Έσλερ), Γκέζος(66’ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης,

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος(83’ Φουκαράκης), Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης(68’ Καλέ), Πόποβιτς, Χαντί, Γουόρντεν(57’ λ.τ. Μπουρσέλης)